menu

Ontdek de Schoonheidsgeheimen van Environ bij Chantly

Welkom bij Chantly, uw toegewijde schoonheidsinstituut in Izegem, waar we ernaar streven om uw droom van een gezonde en stralende huid werkelijkheid te maken. We zijn verheugd om ons partnerschap met Environ te introduceren, het toonaangevende Zuid Afrikaanse  huidverzorgingsmerk.

Environ: Uw Weg naar een Gezonde Huid

Opgericht in 1990 door de befaamde dermatoloog Dr. Des Fernandes, geniet Environ wereldwijd erkenning vanwege zijn innovatieve benadering van huidverzorging. De kern van Environ's filosofie is gebaseerd op het geloof dat een gezonde huid kan worden bereikt en behouden door dagelijkse aanvulling van vitamines en antioxidanten, samen met het normaliseren en activeren van de celfuncties van de huid.

Bij Chantly hebben we Environ omarmd vanwege de bewezen effectiviteit en het vermogen om verschillende huidproblemen aan te pakken. Onze deskundige Environ-specialisten zijn vastbesloten om de gezondheid en uitstraling van uw huid te verbeteren.

Wat kunt u bereiken met Environ bij Chantly?

Environ-producten en behandelingen zijn veelzijdig en kunnen een breed scala aan doelen bereiken, waaronder:

  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Environ stimuleert de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten voor een stevige en veerkrachtige huid.
  • Verbetering van de huidtextuur: Onze Environ-producten egaliseren en verfijnen uw huid, resulterend in een gladdere teint.
  • Verhoging van de hydratatie: Chantly en Environ werken samen om uw huid een gezonde, stralende gloed te geven door intensieve hydratatie.
  • Vermindering van pigmentvlekken: Environ helpt pigmentvlekken te verminderen, veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder blootstelling aan de zon.
  • Versterking van de huidbarrière: Onze behandelingen beschermen uw huid tegen veroudering, infecties en andere huidproblemen door de huidbarrière te versterken.
  • Vermindering van acne en andere huidproblemen: Environ biedt effectieve oplossingen voor de behandeling van acne en andere huidproblemen, waardoor uw huid een gezonder uiterlijk krijgt.


Specifieke Environ-producten en behandelingen bij Chantly


Bij Chantly in Izegem bieden we specifieke Environ-producten en behandelingen die uw huidverzorgingservaring naar een hoger niveau tillen. Onze aanpak omvat het gebruik van geavanceerde technologieën en krachtige formules om uw huid te voorzien van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig heeft voor een blijvend gezonde uitstraling

  • Electro-Sonic Ionzyme DF-apparaat: Bij Chantly maken we gebruik van het 'electro-sonic Ionzyme DF-apparaat'. Dit geavanceerde instrument maakt gebruik van innovatieve electrosone technologie om de huid te stimuleren en de krachtige formules nog doeltreffender te maken. Hierdoor wordt uw huid voorzien van aanzienlijk meer essentiële voedingsstoffen, precies daar waar ze het meest nodig zijn. Dit zorgt voor een langdurig verschil in de gezondheid en uitstraling van uw huid, voor het leven.
  • Vitamine A crèmes en serums: Vitamine A vormt de hoeksteen van de huidverzorgingsfilosofie van Environ en moet dagelijks worden aangevuld om uw huid gezond en veerkrachtig te houden. In combinatie met andere essentiële voedingsstoffen, zoals antioxidanten en peptiden, wordt de langetermijnverbetering van uw huid duidelijk zichtbaar.
  • Even More Sun Care+ collective: Ontdek 's werelds eerste zonnebeschermingsproducten met antioxidanten die de schadelijke effecten van vrije radicalen tegengaan en bescherming bieden tegen UVA en UVB-straling. Met lagere SPF-opties kunt u uw blootstelling aan chemicaliën verminderen, terwijl de antioxidanten vrije radicalen neutraliseren. Regelmatig opnieuw aanbrengen zorgt voor optimale bescherming.
  • COOL PEEL: De unieke Cool Peel-technologie is een niet-invasief, intelligent peelingsysteem dat is ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en doeltreffend te verfijnen, revitaliseren en verhelderen.


Bij Chantly in Izegem staan we klaar om uw huid de zorg en aandacht te geven die ze verdient. Onze gecertificeerde Environ-specialisten begeleiden u graag op uw reis naar een gezondere, stralende huid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijke huidanalyse en behandeling.

Ontdek het potentieel van uw huid met Environ bij Chantly en laat uw natuurlijke schoonheid schitteren. 

RESERVEREN
Vind je niet het gewenste plaatsje in de online agenda? Bel ons dan eens op, dat doet soms wonderen. Tel: 051311656
VRAGEN?
Heb je vragen of opmerkingen? stuur ons gerust een mail of spring binnen in de winkel.

Verder lezen

Messenger logo
Chat