menu

Een Gesprek met Lobke: De Nieuwe Dimensie van Schoonheid en Parfum bij Chantly Izegem

Tekst: Lifestylebooking | Foto's: Chantly

We zaten samen met Lobke, de bevlogen eigenaresse van Chantly, om meer te weten te komen over het opwindende nieuwe hoofdstuk van haar parfumerie en schoonheidsinstituut in Izegem. Met enthousiasme en passie deelde ze haar visie op het vernieuwde concept dat een ware revolutie teweegbrengt in de wereld van parfums en huidverzorging.

"Chantly is meer dan alleen een parfumerie of een schoonheidsinstituut. Het is een plek waar mensen samenkomen om schoonheid op een nieuwe manier te ervaren," begint Lobke. "Onze 'parfum bar' is een magische plek waar klanten kunnen genieten van een intieme en ontspannen omgeving om parfums te ontdekken. Het is als een reis door de aroma's, waar je de geuren echt kunt beleven."

Het Nieuwe Parfum Concept

Lobke legt uit hoe dit idee tot stand kwam: "We wilden afstappen van de traditionele manier van parfums presenteren. In plaats van het tonen van verpakte flesjes, wilden we een interactieve ervaring bieden waar klanten zelf de geuren kunnen verkennen. Onze 'parfum bar', in het midden van de zaak, creëert een gezellige sfeer waar klanten kunnen praten, geuren kunnen uitproberen en persoonlijk advies kunnen krijgen."

Specialisatie in Huidverzorging en Huidverbetering

Afbeelding

Terwijl Lobke ons leidt door de verschillende aspecten van Chantly, wijst ze op de nadruk die ze leggen op huidverzorging en -verbetering: "We zijn er trots op om samen te werken met topmerken zoals Environ, Susanne Kaufmann en Evidens de Beauté. Deze merken zijn vooruitstrevend in hun aanpak van huidverzorging. Environ bijvoorbeeld, staat bekend om zijn focus op vitaminegeïnfuseerde producten die de huid echt transformeren."

Over Susanne Kaufmann zegt ze: "Dit merk omarmt natuurlijke ingrediënten en combineert ze met moderne wetenschap. Het is geweldig om te zien hoe effectief hun producten zijn voor allerlei huidtypes." En over Evidens de Beauté"Dit Franse merk brengt luxe en technologie samen om een jeugdige uitstraling te behouden. Hun toewijding aan innovatie is indrukwekkend."

Persoonlijke Aanpak en "First Experience Behandeling" voor Nieuwe Klanten

Lobke glimlacht als ze praat over de "first experience behandeling": "Voor nieuwe klanten draait alles om het begrijpen van hun unieke behoeften. Met deze behandeling nemen we de tijd om hun huid te analyseren en een op maat gemaakt behandelplan te creëren. We willen dat mensen niet alleen onze zaak verlaten met een mooie huid, maar ook met de kennis om deze schoonheid thuis te behouden."

Een Compleet Schoonheidsaanbod

Terwijl we verder praten, enthousiasmeert Lobke over de brede waaier aan diensten die Chantly aanbiedt: "We organiseren boeiende make-up workshops, waar mensen kunnen leren hoe ze hun beste kenmerken kunnen benadrukken. En voor speciale gelegenheden kunnen klanten zich laten opmaken door ons professionele team. We willen dat mensen hier een totaalpakket aan schoonheidservaringen vinden."

Stap Binnen en Ervaar Chantly

In afsluiting deelt Lobke haar hoop en visie voor Chantly: "Ons doel is om een plek te creëren waar mensen schoonheid, parfum en persoonlijke verzorging in volle glorie kunnen ervaren. Een plek waar je je goed voelt, waar je kunt genieten van de kleine geneugten van het leven. Kom langs bij Chantly op Marktstraat 11 in Izegem en ervaar het zelf. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!"

RESERVEREN
Vind je niet het gewenste plaatsje in de online agenda? Bel ons dan eens op, dat doet soms wonderen. Tel: 051311656
VRAGEN?
Heb je vragen of opmerkingen? stuur ons gerust een mail of spring binnen in de winkel.

Verder lezen

Messenger logo
Chat