menu

EviDenS de Beauté

Bij Chantly in Izegem zijn we er trots op om samen te werken met enkele van de meest exclusieve merken ter wereld. Eén van deze bijzondere merken is EviDenS de Beauté, een naam die synoniem staat voor schoonheid en verfijning.

Een Franse Hommage aan Japan

Achter het merk EviDenS de Beauté schuilt een prachtig liefdesverhaal. Charles-Edouard Barthes, de oprichter, werd diep verliefd op Japan en, bovenal, op zijn Japanse vrouw. Zijn liefde voor haar en de pracht van Japan inspireerde hem om een uitzonderlijke anti-aging huidverzorgingslijn te creëren, speciaal ontworpen voor gevoelige huidtypes en voor iedereen die schoonheid en elegantie omarmt.

De Kaizen Filosofie

EviDenS de Beauté omarmt de Kaizen-filosofie, die staat voor het nastreven van perfectie. Dit Franse merk heeft een compromisloze benadering als het gaat om kwaliteit en efficiëntie. Elk product wordt gecreëerd met de meest nobele en efficiënte ingrediënten, gepresenteerd in luxueuze texturen en voorzien van betoverende geuren.

Afbeelding

Echte Resultaten en Tevredenheid

Het resultaat van het gebruik van EviDenS de Beauté-producten is onmiskenbaar. Maar liefst 92% van de gebruikers meldt zichtbare verbeteringen in de huid, waaronder een jongere, gladdere en stevigere uitstraling. Een indrukwekkende 79% merkt een duidelijke toename van de elasticiteit van hun huid op. Bovendien ervaart 70% van de gebruikers een zachtere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Voor 75% van de vrouwen resulteert het gebruik van EviDenS de Beauté in een helderdere en stralendere teint.

Het Iconische Special Mask

Het EviDenS de Beauté Special Mask is een ware schoonheidsicoon. Dit versterkende, hydraterende en liftende masker biedt een unieke zintuiglijke ervaring. Het combineert de schoonheidsgeheimen van Japan met de elegantie van Frankrijk en is het vlaggenschipproduct van de Perfection Saho cosmeticareeks.

De Maison EviDenS de Beauté

Om hun 10-jarig jubileum te vieren, opende EviDenS de Beauté hun allereerste instituut in Frankrijk. Gelegen in het hart van het 16e arrondissement van Parijs, dicht bij het Palais de Tokyo, biedt dit unieke salon een harmonie van twee werelden: Japan en Frankrijk. Het weerspiegelt de verfijning van Japan en toont de schoonheid en elegantie van Frankrijk.


Bij Chantly zijn we vereerd om EviDenS de Beauté te mogen aanbieden en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen om de magie van deze buitengewone huidverzorgingslijn te ervaren.

RESERVEREN
Vind je niet het gewenste plaatsje in de online agenda? Bel ons dan eens op, dat doet soms wonderen. Tel: 051311656
VRAGEN?
Heb je vragen of opmerkingen? stuur ons gerust een mail of spring binnen in de winkel.

Verder lezen

Messenger logo
Chat